About Me

My photo
Full-time English Lecturer, Part-time novelist and freelancing editor

Love Them!

Terbaru November 2016!

Terbaru November 2016!

Jenguk2 sini...

NOVEL DI PASARAN

NOVEL DI PASARAN

Tuesday, May 31, 2011

AAJ+Autograf





Assalamualaikum wrt...

Wishing all of you in great health. Ya, spt yg tertulis dlm tajuknya, sy tergerak hati nk bertanya readers di blog, if ada antara korg yg berminat nak beli AAJ dr sy and of course, akan disertakan dgn autograf sy (almaklumla, sy pun x pasti bila sy akan buat road tour hahahaha).

Next Monday, sy akan menghadap mereka di KN utk sign 200 copies of AAJ (mesti lunyai tangan kanan sy lepas tu) dan sy dh tanya harga AAJ klu sy yg beli. mmg lg murah, tp memandangkan poket sy tersgtlah nipis senipis kulit bawang, sy xleh dahulukan duit utk beli dulu AAJ dan collect duit later.

So, serious ni, korang2 yg nk beli AAJ dr sy, sy terpaksa mintak korg byr RM25 (signed AAJ+postage+packaging) dan korg kena depositkan ke akaun sy before Sunday sbb sy kena pastikan betul2 brapa copies sy nak beli nanti. kenapa mahal dr kedai? sbb kedai xdek sign, kedai letak je kat situ, dan kedai xpyh sibuk2 nk bungkuskan novel tu dan kedai x pyh pergi pejabat pos. hahaha.

sbnrnya, sy dpt beli AAJ dgn diskaun 35%, tp sbb postage, dan sy guna pos laju, sy kena tmbh lebih la. almaklumla, mcm sy ckp td, nk dahulukan duit sendiri, sy sndiri pun 'kekeringan'. faham2 la ye. sy pun study lg, so susah sikit la. so, faham kan? ^^

so, again,

RM25 (SIGNED AAJ+POS LAJU+PACKAGING).

Yang berminat, korang WAJIB email sy BEFORE or ON

SUNDAY, 5 JUNE 2011.

sebab isnin tu sy dh kena pergi Wangsa Maju n klu boleh, sy nak pergi sekali tu je, nk angkut selori pun xpe asalkan x pyh pergi dah. (again, minyak, tol, bla, bla, bla) faham kan? ^^

nanti, bila sy dh dpt rezeki tambahan, korg jgn risau. kerana korang, sy terbang ke mana2 pun no hal punya. (hahahaha, WITHIN MALAYSIA only)

So, that's all from me. oh, lupa. email sy:

anarif88@gmail.com

Salam for now! ^o^



PLEASE TAKE OUT WITH PERMISSION AND PROPER CREDITS TO BLOG AND AUTHOR. ALL RIGHTS RESERVED.

No comments:

Post a Comment