About Me

My photo
Full-time English Lecturer, Part-time novelist and freelancing editor

Love Them!

Terbaru November 2016!

Terbaru November 2016!

Jenguk2 sini...

NOVEL DI PASARAN

NOVEL DI PASARAN

Saturday, November 9, 2013

What's new with Anarif?

Assalamualaikum wrt wbt.

Again, I have bad news and good news. Bad news is... I think i am gonna keep IBC with me longer, and it may not be published yet, not at least in the coming year, or years.

Same goes with Aurora, for the same reason. Some senior authors gave me advices on publishing, which i gladly seek, and they think it is best to publish novels with happy and lighter themes first, to establish my name.

Jadi, since IBC is well-known to be very emotional, aurora might follow suit. I believe aurora mgkn lebih berat temanya dr IBC. Jadi, i will put these two on hold.

It is unfortunate because korang dh lama sgt tunggu IBC. Well, me too. Sy lg sedih sbnrnya, tp memikirkan masa dpn and i really want to be in the field longer, i think this is the best, for now.

Jadi, susulan dari berita buruk mengenai IBC dan Aurora, sy akan menyiapkan novel kelima sy dgn kuasa kuda, iaitu Bulan Bintang. Skrg sy dh menulis 9 bab. Target sy, nk siapkan bulan ni sbb dh ada publisher yg berkenan. :)

Bila dh ada yg mintak, lg cpt siap, lg bagus la. Hehe

Selepas BB, sy akan terus ke tajuk novel keenam sy yg juga bertema lebih ringan dan belum pernah sy mention di mana2 buat masa ni. Akronimnya, TT. Hehehehe

Sy positif untk menyiapkan dua2 novel ni, sekurang2nya sblm sy busy tahun dpn. Pls dont forget IBC, and dont give up on Aurora.

Hehe. Ada rezeki deme, mgkn bleh keluar tahun yg sama. Insya Allah, cuma not in the next years la kot. Tak pe, biar kita happy2 dulu, nanti kita menangis dlm happy pulak ye. Hehehe

I love you guys!

Kalau korg nk teaser BB by chapters, sila add sy di fb or like my page. Dh bnyk teaser sy bg. Boleh la meroyan dulu. Bila dh hbs tulis semua skali, br sy akan mula pos di blog.

Tujuannya, x nk jd mcm novel2 lama sy. Lama sgt di blog buat org tertunggu2. So sorry guys.

Hope to see u in fb! Klu rajin sy update sini ye. Hehehe

Love,

Anarif

No comments:

Post a Comment